Tristul Intact


Antenele au luat-o razna in ultima vreme.

1. Boc la cucul gol – Capatos ne arata inca o data cat de zero este (Antena 1 rusinata de toata media);

2. Mirela, bugetara la privat la secunda 40 (Antena 1 rusinata de tot online-ul; de alte televiziuni nu stiu, ca m-am uitat la OTV, la Teleshopping ieri);

3. Gadea, managerul, nota 2 in fata lui Ungureanu, stai jos! (Antena 3 sustinuta doar de prestatia lui Badea, prea scurta si prea tarzie, insa, pentru a mai conta la rezultatul final).

4. Antena 2 nu exista. Asta a crezut si RCS, insa… hop! dupa ce disparu, aparu si mai puternica (ha ha, ce-mi plac glumele mele –> Antena 2 in continuare nu exista, desi in grila exista din nou).

Astia se falimenteaza singuri! Indeplinesc voia domnului Basescu fara ca acesta sa intervina. Incep sa cred ca banii vin de la RadioZU – Buzdu si Morar si din emisiunea lui Badea, care mai da si el rateuri uneori, dar nu atat de penal precum Gadea (sau din niscai conturi de afara accesate cu dibacie in zilele Revolutiei din ’89 ?…).

Ce sa zic… Sper sa le iasa faza cu josbăse, dar dupa aceea poate dorim si noi ceva calitate la tv. Deci dupa alegeri ii invit la soarta lui mic.ro.

Succesuri si… emisiuni salutare (varianta Ungureanu)!

[later edit]

(evz.ro este sursa pozei)

Referitor strict la emisiunea de aseara in care a fost invitat premierul Ungureanu, e clar pentru toata lumea ca Gadea a fost surclasat rau de tot. Antena3 a avut o ocazie as spune unica sa devina ceea ce ei doar afirma ca sunt: un puternic opozant al gastii de la putere, un adevarat formator de opinie, nu neaparat obiectiv dar macar cu o doza mare de credibilitate si putere de argumentatie.

Gadea a tras in jos toata munca depusa de “intacti”. Atitudinea managerului-realizator a fost aceea a unui om (mult prea) normal, cu lectiile nefacute, fara argumente, fara un plan de atac, a parut hipnotizat de omul din fata sa si i s-a supus chiar din primele minute, nefiind in stare sa dea vreo replica inteligenta sau sa combata in vreun fel valul de cuvinte fara sens ale premierului-psiholog. Acesta din urma i-a predat domnului Mihai Gadea o lectie aseara (o lectie pe care PDL probabil a savurat-o la maximum) si asta cred ca a fost si motivul vizitei in studioul lor: executarea, odata pentru totdeauna, a celui mai important cuvantator al opozitiei. Si i-a iesit 90%, avand in fata tocmai managerul postului. Spun 90% pentru ca, din pacate pentru noi, MRU nu a facut decat sa loveasca subtil in Gadea si a uitat de miile de telespectatori care asteptau si altceva de la prea-desteptul nostru premier. Discursul sau a fost fara substanta, ocolind total raspunsurile la intrebari (desi nu erau cele mai deranjante care i s-ar fi putut adresat), uneori cu stil, alteori destul de ferm dar plin de sofisme – deci prosteala pentru prosti.

De ce scriu asa “urat” despre Gadea? Pentru ca s-a vazut ca in cele cateva secunde in care Mircea Badea a putut interveni, MRU nu a mai fost atat de stapan pe situatie ca pana atunci. Probabil daca ar fi avut pe altcineva ca si partener de dialog (Badea, Adrian Ursu sau Oana Stanciu), emisiunea ar fi fost un real succes si nu o parodie, o lectie, cum spuneam, despre cum sa minimalizezi un om.

Aliodor Manolea (nu el in persoana, ci oamenii care fac treaba pe care o face si el) cred ca au avut mult de lucru aseara. Si…MRU nici macar nu a avut cravata mov! 🙂

Ca o concluzie, in cateva cuvinte: in urma dialogului de aseara de la Sinteza Zilei, MRU nu a crescut in ochii nostri evitand sa spuna ceva coerent si concret, evitand sa spuna ceva romanilor, dar si-a atins scopul real – acela de a ridiculiza Antena 3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: