Am pierdut!


E vorba de o prostie de reclama la Cosmote. Nu stiu nimic despre abonamentele de telefonie mobila, nu m-a interesant niciodata ce ofera concurenta, sunt pe Vodafone de cand era Connex si nu zic ca-s multumit, dar nici nemultumit nu sunt. Important e ca pot vorbi.

Postul asta nu prea are vreo logica (merci Arhi ca m-ai indrumat spre clasa a IX-a, din nou! 🙂 ), vroiam doar sa va arat ca am participat la jocisipierzi.ro, si am primit o diploma:

Mi-a placut ideea, pentru ca, de fapt, mai toate concursurile se reduc la treaba asta: joci, evident pierzi (in cazurile fericite doar nu castigi), dar te consolezi ca ai noroc in dragoste. Asa fu de la Caritas pana la Bingo Metropolis. Ba uneori esti castigator… necastigat, firmele organizatoare de concursuri neputand acoperi valoarea premiilor (aici), sau aruncand taloanele de participare pe campii (aici de exemplu).

Dar nu va pierdeti speranta! De cate ori nu ati auzit ca vecinul a castigat nușcât la acel joc? Poate, poate… Doar jocurile de noroc pentru asta sunt facute, sa beneficiem noi, toti cei care punem umarul la dilatarea fondului de castiguri! Organizatorii sunt doar niste interlopi…aaa….pardon, niste filantropi (am vrut sa spun).

Hai, succesuri maxime!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: