Legea picnicului


Azi, prostalaii portocalii au mai votat o lege. Nu ca ceilalti ar excela, dar p’asta au votat-o numai astia portocalii.

E vorba despre “legea picnicului”, o lege care vrea sa aduca un cadru legal peste distractia de weekend a omului de rand, meltean sau nu, manelist sau nu, bine crescut sau, mult mai sigur, nu. Evident ca era nevoie de asa ceva, DAR (la noi la rromani exista mereu acest “dar”) trebuia elaborata o lege cu capul, nu cu curul. Intentia e buna, rezultatul e penibil.
Conform legii, nu ai voie sa campezi decat in spatii amenajate. Prin campare intelegem tot ce se intampla la noi: gratare, muzica, sandvisuri, galagie, focuri. Teoretic, bine, practic… imposibil (aproape). Pai unde dracu’ gasim noi locurile alea speciale? Vorba lui Sebi, ciutanul meu de 2 ani: “Nu-i”! In plus de asta nu se specifica deloc la ce fel de iesiri se refera. Ce-o sa faca unu’ care vrea sa iasa pe munte, cu cortul, cateva zile? Unde o sa manance? Cum o sa se incalzeasca?
E grele rau cu gandirea asta. Facem legi doar ca sa ne aliniem la UE, dar nu si de calitate. Dupa ureche, de mantuiala, cum ne e firea. “Las-o, ma, ca merge-asa”!

–—————-
Posted from WordPress for Android.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: